Recensies

Onze lieve Myla komt bij Puppies van Aafke vandaan en zij is de meest fantastische hond. Dus besloten we na 1,5 jaar om nog een pup toe te voegen aan ons gezin en kwamen wij wederom terecht bij ‘Puppies By Aafke’. Onze nieuwe aanwinst, Lilly, bleek vanaf dag één onafscheidelijk van Myla en vormt samen met haar een fantastisch leuk duo.

Myla, een middel kruising, blijft dankzij haar Labrador bloed een eeuwige pup qua grootte. Lilly zal ongeveer even groot worden als Myla. We zijn ontzettend blij met deze unieke mix van Kooiker, Markies en Labrador. Het karakter van beide honden is simpelweg supergoed: niet dominant, uiterst zachtaardig, sociaal, nieuwsgierig, verzorgend, erg aanhankelijk en bovendien sportief.

Hoewel ze in het begin een tikkeltje onzeker waren, hebben ze ons hart al snel veroverd. Eenmaal het vertrouwen gewonnen, ontpoppen Myla en Lilly zich tot geweldige, trouwe pareltjes. Myla blinkt uit op cursus en toont zich zeer leergierig, terwijl Lilly op haar vier maanden al zeer braaf is en zelfs al begonnen is met loslooptraining.

We zijn compleet verknocht aan onze hartendieven en kunnen ‘Puppies By Aafke’ van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een lieve, intelligente en mooie pup! Familie de Leeuw – Zeewolde Maart 2024

Ich,  alice ries wohne in der schweiz in bern und bin in im jahr 2023  70 jahre alt geworden und habe mir zum geburtstag einen hund gewuenscht, der gerne in einer familie mit kindern leben wuerde. Meine 2 freundinnen, die im sueden der niederlande leben haben im internet ein bild von dem welpen Rico und seinem bruder gefunden und mir zugesendet. Er hat mir sofort gefallen, mit seinem goldbraunen schimmer ueber dem schwarzen fell. Er wurde in Friesland,  am schoensten ort der welt, bei Aafke geboren und wuchs mit vielen anderen hunden dort auf. Bis im sommer, im alter von 6 monaten konnte Rico  noch bei seiner mutter und den anderen hunden bleiben, bis ich ihn dann bei aafke abholen konnte. Aafke, die zuechterin , hat alles in die wege geleitet, hat die noetigen iimpfungen gemacht und ihn gelernt , was ein welpe alles lernen muss. Er war gewoehnt im kaefig zu schlafen, im auto zu fahren , an der leine zu spazieren  und sein “geschaeft” nicht in der wohnung zu machen. Rico hat mein herz sofort erobert, er hat die lange fahrt in die schweiz gut ueberstanden und hat sich schnell bei mir und den grosskindern eingelebt. Nun lebt er bei uns in Bern und liebt spaziergange im wald und dem fluss entlang und er liebt es zu spielen mit den kindern. Er ist neugierig, geht auf alle menschen und kinder vertrauensvoll zu , nur die katzen, die reizen ihn. Er bellt sie an und jagt sie fort und auch die kraehen. Er lernt immer besser zu gehorchen. Wenn wir ihn rufen, kommt er meistens sofort zu uns zurueck. Er kann auch schon ohne leine durch den wald spazieren und liebt es mit anderen hunden herum zu rennen. Er ist schnell wie der blitz. Ich bin Aafke so sehr dankbar, dass Rico  die ersten monate  seines hundelebens bei ihr hat aufwachsen koennen und dass sie die papiere, die noetig waren fuer die reise in die schweiz so perfekt vorbereitet hat. Rico ist genau der hund, den ich mir gewuenscht habe. Alice Ries December 2023

We had a very goed experience with buying a puppy from Aafke. She and her family are very professional, honest and kind. I can strongly recommend her, if you are looking for a new little family member. We drove all the way from Denmark to buy a puppy from Aafke. She was very flexible with the time of arrival.  Moniek November 2023

Wij hebben een superlief kruising hondje bij Aafke opgehaald in november 2023. “Lobke” maakt ons leven vele malen leuker; ze is blij met alles….. van (oude) sokken tot propjes papier en reclamefolders, alles wordt naar het mandje gesleept. 😉 Aafke en haar familie hebben ons heel gastvrij ontvangen en meegedacht welk hondje bij ons zou passen. Lobke is dus geen pup, maar van mei 2022, en past perfect bij ons. In het begin hadden we nog wat vragen over Lobke en Aafke geeft altijd direct antwoord, heel fijn! Ria Janse November 2023(Google review)

Wij hadden deze nazomer het genoegen om ons fluffy bundeltje vreugde mee naar huis te nemen van bij Aafke, en de hele ervaring was prima! Vanaf de eerste aanvraag tot de dag dat we onze nieuwe puppy ophaalde, toonde Aafke een oprechte liefde voor hun puppies.

Ons kleintje kozen we uit een nestje vrolijke, levensgezinde pupjes. Hij was meteen op zijn gemak, kwispelde blij, was goed gesocialiseerd en met alle benodigde vaccinaties en papieren. Ook kregen we meteen papa en mama te zien en zij waren heel lieve, stabiele honden.

Aafke was meer dan bereid om mijn 101 vragen te beantwoorden en gaf waardevolle inzichten in puppyverzorging en -training. Dat doet ze nu nog steeds.

De puppy’s worden opgevoed in een liefdevolle omgeving en het is duidelijk dat ze veel aandacht en zorg krijgen. Haar kennis toewijding aan deze bijzondere kruisingen van voornamelijk Markies met Kooikerhondje ras is groot.

Als wij ooit voor een tweede Kooiker/Markiesje gaan, is het voor ons duidelijk waar! Aafke heeft ons vertrouwen. Elke van Hoye November 2023 (Google review)

Via herplaatsingsoproep van eigenaren van 1 van haar pups (ging niet door, eigenaren besloten haar gelukkig toch te houden) in contact gekomen met fokker Aafke. Een jongedame met een grote passie voor haar honden & het fokken van de Kooiker/Markies kruising.

Allerlei vragen telefonisch mogen stellen & Aafke beantwoordde alles geduldig.

Elke pup is schattig, maar je hebt een hond voor het leven, dus daar denk je natuurlijk goed over na.

We mochten 1 april 2023 de boerderij in Stroobos bezoeken om een beeld te krijgen van de volwassen honden. En dat was een hele roedel, de honden begroetten ons enthousiast.

Daarnaast ook hartelijk ontvangen door Aafke en haar vader😊.

Erg lieve, zachtaardige honden met een vriendelijk karakter. Alert, levendig en speels.

Er was rond die tijd een nestje geboren van een heel mooie teefje en uit dit nestje mochten we eind april 2023 ons dametje kiezen.

Toen ze 8 week oud was mochten we Phoebe ophalen. Een heel schattig, lief, aanhankelijk dametje. Loopt altijd met speeltjes te spelen, is alert, heeft energie, windt iedereen om haar pootje.

Het is echt een schat van een hondje, we zijn heel blij dat ze bij ons is.

Aafke is altijd bereid om vragen te beantwoorden, je even te adviseren of met je mee te denken. Reageert snel. Informeert af en toe hoe het gaat, is belangstellend naar het welzijn van haar pups, ook al zijn ze al enige tijd bij hun nieuwe baasjes.

Kortom, een fijn adres als je gecharmeerd bent van & geïnteresseerd bent in een Kooiker/Markies kruising! Ellen Kok November 2023 (Google review)

Ons lieve kooikerhondje Fietje hebben wij ongeveer een jaar geleden gekocht van Aafke. Hij is zo’n lieve en nieuwsgierige hond en brengt ons veel plezier. Aafke heeft ons veel over de hond verteld en hij is volledig ingeënt en gezond. We hadden een zeer professionele indruk. Wij bevelen Aafke en haar honden graag aan.

Nogmaals bedankt en het allerbeste!

Andrea, Jörg en Fietje Oktober 2023 (Google review)

Op 27 september 2023 hebben wij (Harrie en Janny uit Mariënheem) Joy opgehaald bij Aafke. Na het overlijden van ons vorige hondje wilden wij graag een pup. Van een kennis kregen wij het adres van Aafke. Wij namen contact met haar op en zij reageerde snel en adequaat. Op ons verzoek stuurde zij wat foto’s van teefjes die op een baasje wachtten. Wij maakten een afspraak om de hondjes in werkelijkheid te kunnen zien. Wij werden hartelijk ontvangen en mochten de puppy’s rustig bekijken.

Nadat wij onze keuze bepaald hadden (wij wilden graag een teefje) werden wij getrakteerd op een heerlijk kopje koffie en werd het zakelijke deel afgehandeld. Aafke heeft heel professioneel gehandeld: we kregen uitgebreid mondelinge en schriftelijke informatie en een ingevuld hondenpaspoort en wij tekenden een contract. Betaling kon op diverse manieren plaatsvinden. Ter plaatse verzonnen wij de naam Joy voor het hondje. Wij mochten ook de ouders van Joy zien zodat we een idee kregen van de mogelijke volwassen maat. Aafke zorgde nog voor een wormenkuurtje, gaf brokken mee voor de eerste dagen en een geurdoekje uit het nest. Tip voor potentiële klanten: neem een grote handdoek mee voor op schoot met het oog op eventuele ongelukjes en misselijkheid.

Joy voelde zich heel snel thuis bij ons en wij zijn heel blij met ons nieuwe huisgenootje. Ze ziet er prachtig uit (zwart met een bruine gloed over de vacht) en we krijgen veel complimenten over haar. De eerste nachten moest zij in de bench doorbrengen, daar raakte ze snel aan gewend. Ook als ze een poosje alleen thuis moest blijven deden we haar in de bench. Helaas bleek de (stoffen) bench niet bestand tegen haar uitbraakpogingen, dus voor nieuwe baasjes een tip: koop een metalen bench. Intussen is het vertrouwd om Joy alleen in de huiskamer te laten, dus we gaan ’s avonds met een gerust hart slapen. En zij kent het protocol: zij gaat zelf op haar kussentje liggen en ook slapen. Het is een schatje!

Janny & Harrie van der Sande September 2023

7 april hebben we onze lieve Jane bij Aafke opgehaald. Het is een schat van een beestje: ze is intelligent, actief en soms wat ondeugend.

Aafke is een hartelijk, deskundige en betrokken fokker. Ze had alles tot in de puntjes goed geregeld en heeft ons niet beter kunnen helpen bij de aanschaf van een pup. We kunnen 3 maanden later nog altijd bij Aafke terecht als we een vraag hebben. We kunnen het iedereen aanraden om een pup bij Aafke aan te schaffen.

Anke & Raoul Juni 2023

19 februari 2022 zijn wij bij Aafke langs gegaan om onze schat uit te zoeken, en hebben kennis gemaakt met Aafke en haar fam.12 maart was de dag dat wij onze Darko gingen ophalen, we werden gastvrij ontvangen en goed voorgelicht, ook konden we voor vragen altijd bij Aafke terecht. Aafke heeft een groot ❤ voor al haar hondjes en wij kunnen haar zeker aanbevelen als je een leuk, lief, slim, pienter hondje zoekt! Fam.Bos Maart 2022

In december 2021 hebben wij Bowie mogen kopen bij Aafke. Voor de aankoop hebben wij het nestje met pups mogen bekijken en zijn in de tussenliggende periode erg goed door Aafke op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van de pup. Wij hebben een zeer goed gevoel overgehouden, zijn goed geïnformeerd, geadviseerd en kunnen altijd terecht met onze vragen. Bowie doet het ontzettend goed, het is een zeer sociale en gezonde pup.

Stefan Sturtz januari 2022

Toen wij merkten dat onze hond Rakker steeds verder achteruit ging, ging ik via internet opzoek naar een betrouwbare fokker en kwam op een gegeven moment op de site van Aafke. Na wat onderzoek was er het vertrouwen om contact te zoeken en kwam ik op een wachtlijst. Onze hond overleed in november en korte tijd daarna kregen we bericht dat er een nestje was geboren. Wij mochten op een zaterdag in Strooibos komen kijken. Het voelde allemaal heel goed. Mooie pups, waar we een teefje puppy hebben uitgezocht. Op 8 december maakten we uit Wateringen de vrij lange reis naar Friesland om onze puppy Suze op te halen. Weer de gastvrije ontvangst. Goed en zeer deskundig voorgelicht, met officiële documenten met de vrolijke pup huiswaarts gekeerd. De dierenarts was lovend over de gezondheid en conditie van onze Suze en werd ze verder gevaccineerd. Aafke is zeer begaan met haar honden en puppies en volgt hiervoor nog steeds beroepsopleidingen.
Zeer vertrouwd dus! Aafke is na aanschaf goed bereikbaar voor eventuele vragen en toont zich steeds betrokken bij het welzijn van onze Suze. 12-02-2022 Carla Pronk Wateringen


Op 25 augustus mochten we kennismaken met Aafke en onze toekomstige pup. Een heleboel prachtige honden verwelkomden ons toen we het erf opreden, waarna we hartelijk werden ontvangen door Aafke en haar familie.
De pups lagen in de woonkamer lekker samen te slapen en wij mochten onze vragen stellen en ondertussen de nieuwsgierige hondjes bekijken.
Het voelde gelijk goed, de duidelijke uitleg van Aafke en de huiselijke sfeer waarin de pups mogen stoeien en groeien. Na een nachtje in het mooie Friesland mochten we de volgende dag onze pup gaan ophalen 🐶

We kregen nog informatie van Aafke en na een afscheidsknuffel vertrokken we voor een lange autorit naar het Zuiden. Inmiddels is Vino twee weken bij ons en niet meer weg te denken! Dankzij de goede zorgen van Aafke kregen we een vrolijke, leergierige, lieve pup in huis.
Dankjewel Aafke en heel veel succes met jouw eigen bedrijf! Zo leuk om jouw enthousiasme te ervaren en je familie die jou hierin steunt. Dat belooft een mooie toekomst voor Puppies by Aafke.

Marina Meijers , sept 2021


Geweldige jonge dame! Heeft hart voor de hondjes en heeft haar zaakjes – ondanks haar jonge leeftijd – prima op orde! Ik wens haar alle goeds toe en heel veel succes! Arlette Nijhof, sept 2021 (Google review)


Wat zijn wij dankbaar en blij met onze izzy ! Uit t liefste nest By Aafke… de puppies komen echt uit een warm liefdevol huiselijke sfeer … nemen de tijd voor je en houden contact …Ons meisje is nu net 1 jaar geworden 🥰

Conchita Van de Oudeweetering, 16-07-2021


Echt een hele goede fokker Puppies By Aafke. geven goede adviezen. De honden leven in een zeer schone en nette omgeving. Kunnen vrij in een afgesloten ruimte buiten spelen. Zien er schoon en fris uit. Zijn erg blij met onze pup.

Eke Kuiper- Bergsma, 30-07-2021


We hebben een gezonde pup ontvangen wat nu een geweldige hond is. Alles is correct verlopen.

Maureen Hemmers, augustus 2021 ( Google review)


Honden hebben er veel ruimte en goede verzorging. Onze puppy had al een paspoort en alle benodigde vaccinaties, dus hij was klaar om naar een nieuw huis te worden gebracht. Aafke legde heel goed uit wat we als nieuwe puppy-eigenaren moesten weten. Watson, ons kooikerhondje is nu 1 jaar en we zijn heel blij met hem! Joanna Brzezinska 14-06-2021 (Google review)


We zijn super blij met Sjaakie. Het gaat heel goed samen met onze 2 katers en kippen. Hij wil altijd spelen met andere honden, nooit bang of eenkennig. En vooral eigenaren van andere honden zijn weg van hem. De kruising Kooiker en Markiesje is gewoon perfect. Dank Aafke!!!

Annemarie Batema, 02-05 2021


Vorig jaar rond Pinksteren een kooiker gehaald bij de familie Talma. Alle honden kwamen kwispelend op ons af en wilden gezellig knuffelen. Zeer vriendelijk ontvangen door de familie Talma. Ze namen ook alle tijd voor ons en boden zelfs nog een hapje te eten aan. Miszy is 6 april 1 geworden en wij zijn super blij met haar. Ze is voor een kooiker vrij klein, maar ze super lief, lekker knuffelig en erg slim.

Nancy van der Poll, 23-04-2021

Voor meer recensies ->

Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?