Recensies

7 april hebben we onze lieve Jane bij Aafke opgehaald. Het is een schat van een beestje: ze is intelligent, actief en soms wat ondeugend.

Aafke is een hartelijk, deskundige en betrokken fokker. Ze had alles tot in de puntjes goed geregeld en heeft ons niet beter kunnen helpen bij de aanschaf van een pup. We kunnen 3 maanden later nog altijd bij Aafke terecht als we een vraag hebben. We kunnen het iedereen aanraden om een pup bij Aafke aan te schaffen.

Anke & Raoul Juni 2023

19 februari 2022 zijn wij bij Aafke langs gegaan om onze schat uit te zoeken, en hebben kennis gemaakt met Aafke en haar fam.12 maart was de dag dat wij onze Darko gingen ophalen, we werden gastvrij ontvangen en goed voorgelicht, ook konden we voor vragen altijd bij Aafke terecht. Aafke heeft een groot ❤ voor al haar hondjes en wij kunnen haar zeker aanbevelen als je een leuk, lief, slim, pienter hondje zoekt! Fam.Bos Maart 2022

In december 2021 hebben wij Bowie mogen kopen bij Aafke. Voor de aankoop hebben wij het nestje met pups mogen bekijken en zijn in de tussenliggende periode erg goed door Aafke op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van de pup. Wij hebben een zeer goed gevoel overgehouden, zijn goed geïnformeerd, geadviseerd en kunnen altijd terecht met onze vragen. Bowie doet het ontzettend goed, het is een zeer sociale en gezonde pup.

Stefan Sturtz januari 2022

Toen wij merkten dat onze hond Rakker steeds verder achteruit ging, ging ik via internet opzoek naar een betrouwbare fokker en kwam op een gegeven moment op de site van Aafke. Na wat onderzoek was er het vertrouwen om contact te zoeken en kwam ik op een wachtlijst. Onze hond overleed in november en korte tijd daarna kregen we bericht dat er een nestje was geboren. Wij mochten op een zaterdag in Strooibos komen kijken. Het voelde allemaal heel goed. Mooie pups, waar we een teefje puppy hebben uitgezocht. Op 8 december maakten we uit Wateringen de vrij lange reis naar Friesland om onze puppy Suze op te halen. Weer de gastvrije ontvangst. Goed en zeer deskundig voorgelicht, met officiële documenten met de vrolijke pup huiswaarts gekeerd. De dierenarts was lovend over de gezondheid en conditie van onze Suze en werd ze verder gevaccineerd. Aafke is zeer begaan met haar honden en puppies en volgt hiervoor nog steeds beroepsopleidingen.
Zeer vertrouwd dus! Aafke is na aanschaf goed bereikbaar voor eventuele vragen en toont zich steeds betrokken bij het welzijn van onze Suze. 12-02-2022 Carla Pronk Wateringen


Op 25 augustus mochten we kennismaken met Aafke en onze toekomstige pup. Een heleboel prachtige honden verwelkomden ons toen we het erf opreden, waarna we hartelijk werden ontvangen door Aafke en haar familie.
De pups lagen in de woonkamer lekker samen te slapen en wij mochten onze vragen stellen en ondertussen de nieuwsgierige hondjes bekijken.
Het voelde gelijk goed, de duidelijke uitleg van Aafke en de huiselijke sfeer waarin de pups mogen stoeien en groeien. Na een nachtje in het mooie Friesland mochten we de volgende dag onze pup gaan ophalen 🐶

We kregen nog informatie van Aafke en na een afscheidsknuffel vertrokken we voor een lange autorit naar het Zuiden. Inmiddels is Vino twee weken bij ons en niet meer weg te denken! Dankzij de goede zorgen van Aafke kregen we een vrolijke, leergierige, lieve pup in huis.
Dankjewel Aafke en heel veel succes met jouw eigen bedrijf! Zo leuk om jouw enthousiasme te ervaren en je familie die jou hierin steunt. Dat belooft een mooie toekomst voor Puppies by Aafke.

Marina Meijers , sept 2021


Geweldige jonge dame! Heeft hart voor de hondjes en heeft haar zaakjes – ondanks haar jonge leeftijd – prima op orde! Ik wens haar alle goeds toe en heel veel succes! Arlette Nijhof, sept 2021 (Google review)


Wat zijn wij dankbaar en blij met onze izzy ! Uit t liefste nest By Aafke… de puppies komen echt uit een warm liefdevol huiselijke sfeer … nemen de tijd voor je en houden contact …Ons meisje is nu net 1 jaar geworden 🥰

Conchita Van de Oudeweetering, 16-07-2021


Echt een hele goede fokker Puppies By Aafke. geven goede adviezen. De honden leven in een zeer schone en nette omgeving. Kunnen vrij in een afgesloten ruimte buiten spelen. Zien er schoon en fris uit. Zijn erg blij met onze pup.

Eke Kuiper- Bergsma, 30-07-2021


We hebben een gezonde pup ontvangen wat nu een geweldige hond is. Alles is correct verlopen.

Maureen Hemmers, augustus 2021 ( Google review)


Honden hebben er veel ruimte en goede verzorging. Onze puppy had al een paspoort en alle benodigde vaccinaties, dus hij was klaar om naar een nieuw huis te worden gebracht. Aafke legde heel goed uit wat we als nieuwe puppy-eigenaren moesten weten. Watson, ons kooikerhondje is nu 1 jaar en we zijn heel blij met hem! Joanna Brzezinska 14-06-2021 (Google review)


We zijn super blij met Sjaakie. Het gaat heel goed samen met onze 2 katers en kippen. Hij wil altijd spelen met andere honden, nooit bang of eenkennig. En vooral eigenaren van andere honden zijn weg van hem. De kruising Kooiker en Markiesje is gewoon perfect. Dank Aafke!!!

Annemarie Batema, 02-05 2021


Vorig jaar rond Pinksteren een kooiker gehaald bij de familie Talma. Alle honden kwamen kwispelend op ons af en wilden gezellig knuffelen. Zeer vriendelijk ontvangen door de familie Talma. Ze namen ook alle tijd voor ons en boden zelfs nog een hapje te eten aan. Miszy is 6 april 1 geworden en wij zijn super blij met haar. Ze is voor een kooiker vrij klein, maar ze super lief, lekker knuffelig en erg slim.

Nancy van der Poll, 23-04-2021

Voor meer recensies ->

Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?